SVK is nu SVM

15 oktober 2022

Het volgende bericht is overgenomen van Regio Noordkop.

Middenmeer – Het bestuur van Senioren Vereniging ‘De Kroon’ vond het tijd dat de naam op het bord aan de muur werd veranderd. De vereniging organiseert veel activiteiten voor mensen vanaf 55 jaar maar door de oude naam van Kroonwaard bleek dat veel mensen dachten dat de activiteiten alleen voor die wijk waren.

Niets is minder waar, want de activiteiten gelden voor alle ouderen en daarom werd het tijd voor een kleine naamswijziging. Voorzitter Sjanet Postema en wethouder Mary van Gent onthulden het bord met de nieuwe naam ‘Senioren Vereniging Middenmeer’.

Na de onthulling waren er voor de aanwezigen nog een paar gezellige uurtjes met het Nieuwedieper Stookerskoor. Meer informatie over de seniorenvereniging: http://www.lsbo-hollandskroon.nl/senioren-vereniging–de-kroon—middenmeer.html.

De notariële veranderingen en het maken van het bord konden met gesloten beurs plaatsvinden na een match op de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging. Ook de publiciteit, gemaakt door Regio Noordkop, was een match.

Deel het bericht:
"SVK is nu SVM"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven