Succesvolle hulp

Voetbalvereniging Succes uit Hippolytushoef heeft, zoals vele verenigingen, te lijden onder de maatregelen die voortvloeien uit de corona-crisis. Geen inkomsten uit de kantine, sponsoren die afhaken, kosten die doorgaan. In plaats van achterover te gaan zitten, is de club juist extra in actie gekomen om de accommodatie te onderhouden en vooral te verbeteren voor als de maatregelen weer iets versoepeld worden. Om dan weer te bieden dat wat het gezondst is voor lichaam en geest, samen sporten.

Zij lazen op de website van de Hollands Kroonse Uitdaging over de actie van Microsoft, voor mogelijke hulp in de corona-crisis. En de club stuurde een goed onderbouwde aanvraag in. Deze werd gehonoreerd. Het geld dat zij ontvangen zal besteed worden om de vereniging weer ‘coronaproof’ op te starten.

Op bijgaande foto ziet u links Patrick Mulder, de voorzitter van Succes en rechts Edwin Wittink van de Hollands Kroonse uitdaging. Tussen hen in de symbolische cheque van Microsoft, die niet toevallig meer dan anderhalve meter lang is.

Scroll naar boven