Subsidies voor de culturele sector

29 juli 2020

Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vindt het belangrijk dat verenigingen, stichtingen en instellingen op de hoogte gehouden worden van informatie omtrent subsidies en andersoortige ondersteuning.

Op hun website vindt u, via de link cphk.nl/subsidies-voor-verenigingen-stichtingen-en-instellingen, verwijzingen naar de websites van relevante fondsen en subsidieverstrekkers voor de culturele sector. Het CPHK streeft ernaar deze pagina zo actueel mogelijk te houden en belangrijke regelingen of initiatieven uit te lichten. De komende jaren wil het platform inzichtelijk maken wat er nodig is aan ondersteuning voor de culturele sector in Hollands Kroon als het gaat om het indienen van aanvragen en het schrijven van projectplannen.
De pagina op de website is daar een eerste stap in. Heeft u vragen of een tip voor fonds of subsidieverstrekker die er niet tussen staat, mail het Cultuurplatform Hollands Kroon dan gerust, het adres is cphk.nl/contact.

Deel het bericht:
"Subsidies voor de culturele sector"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven