Stellingen voor het Historisch Genootschap Wieringermeer

21 februari 2022

Het Historisch Genootschap Wieringermeer heeft sinds kort de beschikking over een drietal ruimtes in Middenmeer. Daar kunnen de vele historische materialen die nu her en der liggen opgeslagen gearchiveerd worden. Daarvoor zochten zij stellingen. Deze vraag zetten zij uit via de matchgroep van de Hollands Kroonse Uitdaging. Dit via het formulier op website: www.hku-aanvraag.nl/algemeen/aanvraagformulier/match

De Matchgroep ging met deze vraag aan de slag. Matchgroeplid Tineke Van Loon-Sol kwam met de gouden tip. Van haar moeder, die bij RSG Wiringherlant werkt, hoorde zij dat de school stellingen aan het opruimen was. Precies wat we zochten. De contacten werden gelegd en de match was snel gemaakt.

Onlangs zijn de stellingen door vrijwilligers van het genootschap opgehaald, waarvan hier enkele foto’s.

Heeft jouw vereniging of stichting ook een hulpvraag? Gaat het daarbij om kennis, kunde of materialen? Neem dan deel aan de Beursvloer Hollands Kroon 2022. Dit jaar op woensdag 30 maart in RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Daar kunnen matches gemaakt worden. Dit alles met gesloten beurs. Ook bedrijven met aanbod van kennis, kunde of materialen worden uitgenodigd om zich te melden. Mail voor meer informatie naar info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Deel het bericht:
"Stellingen voor het Historisch Genootschap Wieringermeer"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven