Soccer Event bij CV Wieringermeer

Voetbalvereniging CV Wieringermeer uit Slootdorp organiseerde tijdens de zomervakantie het Soccer Event. Een laagdrempelig meerdaags voetbalevenement voor kinderen uit de omgeving. Ook bedoeld voor niet-leden. Voor deze voetbaldagen werd de organisatie Soccer Event ingehuurd.

Door de vereniging werd het als volgt omschreven: ‘Soccer Event is laagdrempelig en veilig. In je vertrouwde omgeving met veel respect voor elkaar. Waarbij heel veel leren én voetbalplezier voorop staat. De kracht van Soccer Event is dat de jeugd zich verder kan ontwikkelen als voetballer maar ook als mens. De goed opgeleide coaches hebben een passie voor het spel en hebben een enthousiaste- en positieve manier van coachen. Soccer Event daagt je uit jezelf te verbeteren.’

Om dit evenement zo laagdrempelig mogelijk te houden wordt er bij Wieringermeer zoals altijd veel werk door vrijwilligers verricht. Maar omdat er een professionele organisatie met gediplomeerde trainers werd ingehuurd moesten er ook sponsoren worden gezocht. Daarnaast werd er al vroegtijdig contact gezocht met de Hollands Kroonse Uitdaging. Hiermee werden de plannen gedeeld. Binnen het netwerk van de manager, matchgroep en adviesraad werd toen gekeken waar advies en hulp geboden kon worden. Toen het plan goed uitgewerkt was en meerdere sponsoren zich bij het evenement hadden aangesloten, werd voor het laatste financiële zetje een incidentele subsidie aangevraagd. En omdat de aanvraag voldeed aan de criteria werd deze gehonoreerd.

Resultaat was een geslaagd evenement op Sportpark De Belboei. Waarbij vijftig kinderen drie dagen lang sportief vermaakt werden en geprikkeld werden om zichzelf te verbeteren. Meer informatie over Soccer Event staat op http://www.soccerevent.nl. Kijk voor verslagen en foto’s op de Facebookpagina van CV Wieringermeer, https://www.facebook.com/cvwieringermeernl/.

Meer informatie over de Hollands Kroonse Uitdaging is te vinden op http://www.hollandskroonseuitdaging.nl.

 

 

Scroll naar boven