SMART Board naar Het Vikingschip

Via Team Kernbeheer van de Gemeente Hollands Kroon kreeg de Hollands Kroonse Uitdaging een multifunctioneel touchscreen SMART Board met computer, projector, speakers waarmee je een grote zaal van geluid kunt voorzien en alle nodige toebehoren zoals draadloos toetsenbord, digipen, muis en bekabeling aangeboden. Een luxe versie, met verrijdbaar onderstel, dus makkelijk te vervoeren en overal te plaatsen.

Verenigingen, stichtingen en organisaties in Hollands Kroon kregen de mogelijkheid hier op in te schrijven. Waarbij het een voorwaarde was dat het apparaat gebruikt gaat worden waar het voor bedoeld is. Dus niet als beamer voor het uitzenden van een wedstrijd, film of het projecteren van foto’s, maar bijvoorbeeld voor educatie of training. Mocht dit SMART Board een vereniging, stichting of organisatie een meerwaarde hebben moest dat duidelijk gemaakt worden.

Er kwamen vele aanvragen binnen en samen met Team Kernbeheer heeft de Hollands Kroonse Uitdaging het beste plan uitgekozen. Daarbij is de keuze gevallen op het plan van het Sociaal Cultureel Centrum Het Vikingschip in Den Oever. Daar worden regelmatig trainingen, vergaderingen alsmede educatieve sessies gegeven, waarbij het SMART Board prima gebruikt kan worden. Daarnaast kan het ook bij jaarvergaderingen van verenigingen een welkome aanvulling zijn.

Binnenkort wordt het SMART Board naar Den Oever verhuisd. Als het in gebruik is zullen we hier op onze site zeker aandacht aan besteden.

De verenigingen, stichtingen en organisaties die we dit keer helaas niet blij hebben kunnen maken willen wij danken voor hun interesse. Blijf vooral op https://hollandskroonseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod/ kijken wat er zoal aangeboden wordt door maatschappelijk betrokken ondernemingen of organisaties.

Scroll naar boven