Sluit aan bij het Pro-Action Café van het Gouden Kans Project Hollands Kroon!

15 mei 2024

Wat is het Gouden Kans Project? 

Het Gouden Kans Project is een MDT (Maatschappelijke Diensttijd) gesubsidieerd programma voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar uit Noord-Holland Noord die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken én zich tegelijkertijd willen inzetten voor anderen en/of hun omgeving. Gedurende 16 weken krijgen de deelnemers toegang tot waardevolle workshops en persoonlijke coaching. Daarnaast gaan zij in de praktijk impact maken door het doen van een impact project.  

Impact maken met Gouden Kans

Na de eerste 6 weken van Gouden Kans, die in het teken staan van kennismaking, SDG’s (duurzame doelen) en inspiratie, wordt de groep verdeeld in teams van gemiddeld 4 deelnemers. Ieder team krijgt een sociaal of duurzaam thema waarop zij impact gaan maken. In de ruim 2 maanden die volgen krijgen de jongeren wekelijks een workshop over impact maken en één dagdeel in de week de tijd om stapsgewijs aan hun impact project te werken en na twee maanden een ‘Gouden Actie’ uit te voeren. 

Pro-Action Cafe

Tijdens het Pro-Action Café presenteren de deelnemers de vordering van hun impact project en vragen ze feedback en input om hun idee(ën) te concretiseren om daadwerkelijk in de praktijk impact te gaan maken.

Uitnodiging

Denk mee en laat je inspireren tijdens het interactieve Pro Action Café in Anna Paulowna op woensdag 22 mei: 13.30 – 15.00 uur (inloop vanaf 13.15) in het Dorpshuis Veerburg aan de Sportlaan 21 in Anna Paulowna.

Kom je naar Anna Paulowna, en je hebt je nog niet aangemeld –  stuur dan een mail naar Mike Jonker (mike@starters.eco)

Bijgaand foto’s van de lopende groep in Hollands Kroon, aangeleverd door het Gouden Kans Project.

Meer info: goudenkansproject.nl

Deel het bericht:
"Sluit aan bij het Pro-Action Café van het Gouden Kans Project Hollands Kroon!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven