Sinterklaas op anderhalve meter

4 december 2020

De Hollands Kroonse Uitdaging ontving een e-mail van Nel Groet. Zij is van de Zonnebloem Kolhorn. In de Week Tegen Eenzaamheid deden zij met succes een aanvraag voor incidentele subsidie bij de Hollands Kroonse Uitdaging. De uitrol van de plannen omvatte een langere periode. Ook de onderstaande activiteit hoorde hierbij. Fijn om te zien dat onze hulp goed terecht is gekomen en fijn om daar berichten over te ontvangen.

Bijgaand het bericht:

Beste Hollands Kroonse Uitdaging,

Dankzij de gulle gave van de HKU kon er vanmorgen een gezellige Sinterklaas-koffieochtend op anderhalve meter worden georganiseerd door de Zonnebloem Kolhorn. Koffie met appeltaart van Marie omdat ze 80 is geworden in november en een heel bingokaartje voor een aardig cadeautje. De vele dames en beide heren vertrokken om half 12 glunderend weer naar huis!

Hartelijke groet,

Nel Groet

NB. Op de vraag waar de Sint was antwoordde Nel: ‘Die moest te testen…’ Ja, dat kan natuurlijk ook gebeuren. Gelukkig zal de Goedheiligman waarschijnlijk als één van de eersten in aanmerking komen voor een vaccinatie.

Deel het bericht:
"Sinterklaas op anderhalve meter"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven