Schoolmaterialen van Bekius naar SBO De Tender

1 oktober 2020

Bekius Schoolmaterialen in Wieringerwerf bood onlangs educatieve ontwikkelingsmaterialen voor het onderwijs, kinderopvang en ouders aan via https://hollandskroonseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod/.
Op de vraag welke vereniging, stichting of maatschappelijke instelling deze nieuwe uitdagende educatieve materialen goed kon gebruiken, kwamen meerdere reacties. Inmiddels zijn al diverse spullen opgehaald. Onder andere door SBO De Tender uit Schagen. Zij kregen diverse spullen mee en zijn daar gezien de reactie van locatieleider Ilona Oldenburger erg blij mee.

Holland Kroonse Uitdaging

Margreet Mulder, leerkracht van De Tender, een SBO school in Schagen, heeft gereageerd op de oproep van de Hollands Kroonse uitdaging. De meeste kinderen die op De Tender zitten komen namelijk uit de gemeente Hollands Kroon. We hebben van Bekius Schoolmaterialen heel veel mooie spellen en materialen gekregen.

De Tender is een school voor Speciaal Basisonderwijs en geeft onderwijs aan die leerlingen bij wie het leerproces over de gehele linie langzamer of anders verloopt. Ze hebben daarom behoefte aan een leeromgeving waar leerkrachten hoge verwachtingen uitspreken en toch rekening houden met de mogelijkheden.

We gaan uit van betekenisvol leren. Als activiteiten betekenisvol zijn, zijn kinderen betrokken en leert een kind makkelijker.

We bieden de leerstof in kleine overzichtelijke stappen en op verschillende manieren aan.

De materialen die we van Bekius gekregen hebben, helpen om op een andere manier kinderen te betrekken bij het leren. We zijn er erg blij mee.

Ilona Oldenburger

Locatieleider “De Tender”, Schagen

Op de foto: Tatjana Kootstra van Bekius Schoolmaterialen, met rechts van haar Ilona Oldenburger en Margreet Mulder van SBO De Tender.

De spullen uitgestald bij De Tender.

Kijk voor meer informatie over Bekius Schoolmaterialen op www.schoolmaterialen.nl

Deel het bericht:
"Schoolmaterialen van Bekius naar SBO De Tender"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven