Mooie projecten uit Hollands Kroon in de krant

12 december 2020

In het Noordhollands Dagblad van zaterdag 12 december 2020 staan twee mooie artikelen waar het onder andere gaat over projecten waar de Hollands Kroonse Uitdaging met raad en/of daad terzijde heeft gestaan.

Zo staat er een mooi artikel over Humanitas Kop van Noord-Holland in. Een organisatie die we in 2020 onder andere hebben mogen ondersteunen bij het (Jongeren-)Maatjesproject.

Daarnaast een artikel over de nieuwe rijtuigenloods bij Wieringer Eilandmuseum Jan Lont. Een project dat samenvalt met een totaalproject onder de naam ‘De donkerte van het waddengebied’. Bij dit project zit de Hollands Kroonse Uitdaging in de denktank.

Dit alles is te lezen op https://www.noordhollandsdagblad.nl/regio/noordkop, tevens de bron van bovenstaande beelden.

Meer informatie over Humanitas Kop van Noord-Holland staat op https://www.humanitas.nl/afdeling/kop-van-noord-holland/ .

Wieringer Eilandmuseum Jan Lont is digitaal te vinden op https://www.museumjanlont.nl/ .

 

 

 

Deel het bericht:
"Mooie projecten uit Hollands Kroon in de krant"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven