Samen High Tea’en tijdens de week van de Ontmoeting

De Week tegen Eenzaamheid heet in Hollands Kroon De week van de Ontmoeting. De Week tegen Eenzaamheid 2022 is van 29 september tot en met 6 oktober. In deze week staat ontmoeting en verbinding centraal onder het genot van een high tea.

Ook dit jaar hebben LSBO-HK (voor ouderen), LINK (voor jongeren), Humanitas en Wonen Plus Welzijn de handen in elkaar geslagen voor dit initiatief. De Hollands Kroonse Uitdaging heeft hiervoor geld beschikbaar gesteld.

Ontmoeten en verbinden

De bedoeling is om tijdens deze week elkaar te ontmoeten, te zien en te spreken. In Hollands Kroon worden er bij de verschillende Doet & Ontmoet groepen een heerlijke high tea verzorgd. Daarnaast is er ook een High Tea bij het RSG Wiringherlant, verzorgd door de leerlingen.

Tijdens de high tea wordt er gepraat over het thema eenzaamheid en wat we er samen en met elkaar tegen kunnen doen. Maar vooral ook om gezellig te kletsen en anderen te ontmoeten. De landelijke organisatie Eentegeneenzaamheid heeft placemats waarop verschillende vragen staan om aan elkaar te stellen. Maar ook contactkaartjes, waar mensen gegevens met elkaar kunnen uitwisselen zodat zij nog eens kunnen afspreken.

Aanmelden high tea op dinsdag 4 oktober

High Tea op dinsdag 4 oktober om 10:30 uur in RSG Wiringherlant, Dokter Tamsmalaan 1 in Wieringerwerf.

Wilt u graag mee High Tea’en? Aanmelden is verplicht door de beperkte ruimte. U kunt u aanmelden door een mail te sturen naar Vhb.kopnh@humanitas.nl of te bellen: 0223-617422.

Scroll naar boven