Rotaryclub Wieringerland helpt het atelier van Hoeve Engelenburgh aan materialen

27 februari 2021

Tijdens de Beursvloer van Hollands Kroonse Uitdaging is er een match gemaakt tussen Rotary Wieringerland en Hoeve Engelenburgh. De Beursvloer Hollands Kroon verbindt verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties aan het lokale bedrijfsleven en organisaties. Met als doel een welvarender Hollands Kroon te verwezenlijken.
Tijdens deze beursvloer kwam de hulpvraag van Hoeve Engelenburgh uit voorbij. Deze kunst- en zorgboerderij uit Nieuwe Niedorp vroeg materialen voor hun atelier. Nu heeft Rotary Wieringerland natuurlijk geen opslag vol met materialen, maar willen zij wel graag de samenleving tot dienst zijn. Vandaar dat hun aanbod was dat zij de kosten van materialen voor hun rekening wilden nemen. Vandaar dat op de foto de symbolische overhandiging van een cheque van €500 te zien is. Binnenkort zal deze cheque verzilverd worden tijdens de aankoop van materialen.
Meer informatie over Rotary Wieringerland op rotarywieringerland.nl. Op engelenburgh.net staat alles over Hoeve Engelenburgh.
Op bijgaande foto staan van links naar rechts Ellen Burgemeestre van Hoeve Engelenburgh, Monique Dieleman van Rotary Wieringerland en Esther Kaper van Hoeve Engelenburgh.

Deel het bericht:
"Rotaryclub Wieringerland helpt het atelier van Hoeve Engelenburgh aan materialen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven