Rotary Wieringerland biedt kans voor open doel!

14 mei 2024

HOLLANDS KROON – Ben jij tussen de 8 en 18 jaar oud en ken je iets of iemand die wel wat steun kan gebruiken? Bijvoorbeeld meehelpen om een openbare speeltuin op te knappen of iets leuks met ouderen doen. Je kunt ook denken aan helpen bij de jaarlijkse inzamelingsactie End Plastic Soup Now! Of actief op pad gaan om goederen in te zamelen voor een vluchtelingenactie of bijvoorbeeld helpen bij de activiteiten van Present Hollands Kroon, die zich inzet voor mensen in onze omgeving die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. En misschien ken je zelf (je kunt hierbij natuurlijk ook met je ouders overleggen) wel iemand die jouw hulp of de hulp van jouw hele vereniging kan gebruiken.

Dan biedt Rotary Wieringerland jou een mooie kans! Want als jij je inzet voor een ander, mag je zelf ook beloond worden!

Jij kunt samen met jouw team of vereniging, als beloning voor jullie inzet, geld inzamelen voor jullie eigen club door ballen te schieten door het nieuwe Rotarydoel!

Rotary Wieringerland wil hiermee de maatschappelijke betrokkenheid onder jongeren in onze regio stimuleren.

Je kunt mee doen door een goed doel te kiezen waarbij je maatschappelijk ondersteunend bezig bent. Het doel moet zich bevinden in de Gemeente Hollands Kroon.

Op de website www.rotarywieringerland.nl zie je waar jouw aanmelding aan moet voldoen en hoe je deze in kunt dienen. Zodra Rotary Wieringerland jouw aanvraag heeft ontvangen zullen zij deze beoordelen en nemen ze contact met je op en spreken af wanneer jullie kunnen gaan scoren!

Deel het bericht:
"Rotary Wieringerland biedt kans voor open doel!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven