Rabo Verenigingsondersteuning

29 augustus 2020

Verenigingsondersteuning

Is jouw vereniging klant van de Rabobank en hebben jullie een hulpvraag? In 2020 gaat Rabobank Kop van Noord-Holland weer van start met een nieuw traject Rabo Verenigingsondersteuning.

Wat zijn de uitdagingen van jullie vereniging? Misschien wil je meer vrijwilligers werven, leden binden, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen? Wat het doel ook is, de Rabobank kijkt graag samen met hun experts of we ze hierbij kunnen helpen. Op het gebied van sport komt deze expertise vanuit NOC*NSF, op het gebied van kunst/cultuur vanuit LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst). Samen gaan ze kijken hoe zij jullie club op de goede weg kunnen helpen.

Programma

Om te laten zien wat dit programma te bieden heeft, nodigt Rabobank je graag uit voor een online inspiratiesessie Verenigingsondersteuning op woensdag 16 september 2020. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je bestuurders van andere verenigingen uit de kop van Noord-Holland die mogelijk dezelfde uitdagingen hebben. Samen aan de slag om te kijken welke ambities en hulpvraag je vereniging heeft en te ontdekken welk aanbod jouw vereniging het beste past.

Schrijf nu in!

De inschrijving is geopend tot vrijdag 11 september a.s.. Schrijf dus tijdig in, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Kijk op https://sites.rabobank.nl/kvnh/Verenigingsondersteuning/modules/product/actiesites/homepage/default/index.aspx?ItemId=43603&OriginalItemId=43601 en vul daar het inschrijfformulier in.

https://www.youtube.com/watch?v=SCw21UyTXbk&feature=youtu.be

Deel het bericht:
"Rabo Verenigingsondersteuning"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven