Project XL – Voor smalle beurzen

22 november 2023

Gratis middag uit voor jong en oud!

Op vrijdag 15 december 2023 houdt de Hollands Kroonse Uitdaging Project XL -Voor smalle beurzen. Meerdere Uitdagingen in Nederland richten zich dan op mensen in financieel kwetsbare posities. De ene Uitdaging organiseert een ontspannen verwenmiddag om even alle financiële stress te vergeten. Andere Uitdagingen gaan met maatschappelijke organisaties aan de slag om problemen op te lossen. De Hollands Kroonse Uitdaging combineert dit.

Het wordt leuk uitje in combinatie met een informatiemarkt waarin organisaties de ruimte krijgen om hun diensten onder de aandacht te brengen en zo mensen te helpen. Project XL vindt op vrijdag 15 december tussen 16:00 en 19:00 uur plaats op de Veldzicht Hoeve in ’t Veld.

Wat gaat er allemaal gebeuren op deze dag? Het is mogelijk om een rondleiding op de boerderij te krijgen, voor de kinderen om de speeltuin te bezoeken en voor jong en oud om deel te nemen aan een boeren-survival, boogschieten en archery attack. Tussendoor kan er iets gedronken worden en als afsluiting is er een heerlijke stamppotmaaltijd.

Tijdens al deze activiteiten is er de mogelijkheid om informatiestands van organisaties te bezoeken die U of jou kunnen helpen.

Tot slot gaat iedereen naar huis met een goodiebag. Een tas vol met leuke, lekkere of nuttige dingen.

Deze leuke middag kan de Hollands Kroonse Uitdaging met behulp van ondersteunende organisaties aan 100 personen gratis aanbieden. Interesse? Reageer dan voor 1 december 2023 via onderstaande aanmeldingsknop.  De eerste 100 aanmeldingen zijn welkom.

Het is mogelijk om deel te nemen als u tot de doelgroep behoort. Dat is zo als u een inkomen heeft van 130% bijstandsniveau of lager. Natuurlijk is uw privacy bij ons in goede handen.

Voor mensen die geen vervoer hebben rijdt er een bus naar en van Project XL. Deze bus heeft opstapmogelijkheden in Anna Paulowna, Breezand, Hippolytushoef, Den Oever, Wieringerwerf, Middenmeer en Nieuwe Niedorp. Op het inschrijvingsformulier staat meer informatie.

Graag tot ziens op Project XL!

Meer informatie via info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Aanmelden kan hier.

Project XL Hollands Kroon wordt georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging en wordt ondersteund door het Univé Buurtfonds, Rotary Anna Paulowna, LTO Noord – Hollands Kroon, de Veldzicht Hoeve, Hollandse Uitjes, Peer & Co, Gemeente Hollands Kroon, Wonen Plus Welzijn, Team Sportservice Noordkop, Incluzio Hollands Kroon, Present Hollands Kroon, Univé Wieringerwerf – Schagen – Den Helder.

Deel het bericht:
"Project XL – Voor smalle beurzen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven