Peuterschool De Sammeltjes ontvangt prentenboeken en vertelplaten

Zaak & Vrouw, een netwerkplatform bedoeld voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers uit de gemeenten Texel, Den Helder en Hollands Kroon, is onlangs opgehouden te bestaan. Deze organisatie had nog wat geld in kas. Deelneemster en Matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging Afke Schrale zocht hiervoor een goede bestemming. Deze werd met bemiddeling van de Hollands Kroonse Uitdaging gevonden.

Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef had bij de Hollands Kroonse Uitdaging de wens neergelegd om goede prentenboeken en vertelplaten aan hun voorraad toe te voegen. Deze vraag werd verbonden aan het aanbod van Zaak & Vrouw. De peuterschool mocht ze aanschaffen op kosten van Zaak & Vrouw.

De Wieringer Boekhandel hielp met de aanschaf van de boeken en platen. Met deze nieuwe materialen kunnen vele kinderen hun lees- en vertelvaardigheden trainen en verbeteren. Als dank voor haar inspanningen kreeg Afke Schrale van een delegatie van de peuterschool een mooie pot met door de peuters gemaakte bloemen en Sammeltjes.

Scroll naar boven