Overtollig meubilair Rabobank naar kantine Wironruiters

Dankzij de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging hebben de Wironruiters meerdere meubels gekregen van de Rabobank Kop van Noord-Holland; een hoog-laagbureau, vier hoge krukken, een gezellig tafeltje voor twee en een ladekastje voor onder het bureau. Deze meubelen hebben inmiddels een mooi plekje in de kantine van de rijvereniging gekregen en wachten op de bezoekers die hopelijk op dit meubilair nog lang na gaan praten over hun belevenissen bij de vereniging.

Sfeerverhogend
Naast de eerder opgehaalde kasten en tafel, hebben de Wironruiters nu ook een gezellige hoge tafel met felgekleurde stoelen eromheen. ‘We zijn heel blij met deze mooie meubelen,’ geeft Linda Koning aan, ’je kunt niet om het setje felgekleurde stoelen heen. Ik kijk er nu al naar uit dat onze bezoekers daar nog na zullen praten na het deelnemen aan een van onze vele activiteiten.’

Beursvloer
De beursvloer is een jaarlijks terugkerend evenement onder de vleugels van de Hollands Kroonse Uitdaging, waarbij het bedrijfsleven en de verenigingen en stichtingen elkaar treffen. Zij proberen met gesloten knip maar door uitwisselen van producten en diensten elkaar te helpen. Edwin Wittink verzamelt gedurende het hele jaar vraag en aanbod, welke via de website kenbaar gemaakt worden.

Websites

Rabobank Kop van Noord-Holland rabobank.nl/lokale-bank/kop-van-noord-holland

Wironruiters wironruiters.nl

Hollandse Kroonse Uitdaging hollandskroonseuitdaging.nl

Wendy en Linda van de Wironruiters laden de meubelen in een toepasselijk vervoersmiddel in.

Scroll naar boven