Oproep aan jongeren: doe mee aan leefbaarheidsonderzoek Hippolytushoef!

Hollands Kroon – Hippolytushoef is volgens velen een prachtig dorp. Arlette van Wessel, van café Arlette in Hippolytushoef, en Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging en woonachtig in Hippolytushoef, zien het grote belang van het Leefbaarheidsonderzoek dat momenteel wordt gehouden. Arlette en Edwin maken beiden onderdeel uit van de werkgroep die het Leefbaarheidsonderzoek heeft uitgezet. Ze willen zich met name ook sterk maken voor de jongeren.

De twee roepen de jongeren op ook gebruik te maken van hun stem om te laten weten hoe zij de toekomst in Hippolytushoef zien. Op vrijdag 13 oktober is er in Café Arlette een speciale avond voor de jongeren waarin ze hun wensen kenbaar kunnen maken.

Een brief voor deelname aan het Leefbaarheidsonderzoek is huis-aan-huis verspreid. De enquête kan ingevuld worden met de QR code in de brief of via de website van Wonen Plus Welzijn tot eind augustus. Op woensdag 11 oktober is de algemene bewonersavond, waarbij de uitkomsten aan de inwoners worden gepresenteerd en besproken. De antwoorden in de enquête moeten leiden tot een top vijf van aan te pakken zaken.

Zie het artikel op Regio Noordkop: regionoordkop.nl/04/08/2023/oproep-aan-jongeren-doe-mee-aan-leefbaarheidsonderzoek-hippolytushoef/

Scroll naar boven