Opnames met drone van begraafplaats Wieringermeer

23 mei 2024

Zaterdag 18 mei 2024 zijn er opnames gemaakt met een drone van de begraafplaats Wieringermeer in Middenmeer. Justin de Weert deed dit op verzoek van de Stichting Cultureel Erfgoed Begraafplaats Wieringermeer. Justin werkte in opdracht van Eric Doorman van CI-Engineers en De Waddenbungalows. Deze match met gesloten beurs is tot stand gekomen tijdens de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging. De stichting vroeg daar om hulp bij de start van de stichting. Dit is op meerdere vlakken gebeurd. Binnenkort meer hierover.

Het was een geweldige dag om te fotograferen en te filmen. Justin heeft voor de stichting diverse foto’s en filmpjes gemaakt. De stichting kan dit gebruiken voor de promotie doeleinden van de nieuwe stichting. De stichting is Justin en Eric van CI-Engineers en De Waddenbungalows hier enorm dankbaar voor.

De stichting is in gesprek met Richard Wigbout van Viking reclame, die een logo heeft ontworpen. Hiervoor worden de laatste puntjes op de i gezet. Ook dit is via de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging tot stand gekomen.

Op zondag 9 juni om 14:00 uur gaat de stichting Cultureel Erfgoed Begraafplaats Wieringermeer officieel van start. Dit officiële moment vindt plaats op de begraafplaats in Middenmeer. De foto’s zullen op deze middag te bewonderen zijn. Daarnaast zal er een rondleiding gegeven worden over de unieke bomen die er zijn te vinden op de begraafplaats. Wilt u mee dat kan door u aan te melden op erfgoedbegraafplaats@wieringermeer.nl.

Foto: Justin de Weert – CI-Engineers & De Waddenbungalows

Deel het bericht:
"Opnames met drone van begraafplaats Wieringermeer"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven