Ook de Kolfbond slaat zijn slag bij de HKU

17 februari 2020

De Koninklijke Nederlandsche Kolfbond had ook succes op de Beursvloer Hollands Kroon. Lees hieronder hun verslag. De matches zullen binnenkort uitgevoerd worden.

Op woensdag 20 november hebben Peter van den Nieuwenhof en Jan Blaauw deelgenomen aan de Beursvloer Hollands Kroon 2019 van Hollands Kroonse Uitdaging in de Theaterzaal van De Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Momenteel is de Bond op zoek naar mogelijkheden voor nieuwe banen en daarmee het opstarten van nieuwe verenigingen, met name in dorpshuizen.
Een uitgelezen mogelijkheid om ondersteuning en advies in te winnen was het bezoeken aan deze Beursvloer waarin stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven en organisaties. Stichtingen en verenigingen hebben vaak mooie ideeën, maar de uitvoering kan door geld, tijd of gemis aan goede apparatuur/kennis nog wel eens achterblijven.
Peter en Jan hebben een match gevonden bij “Druktemaker”, (zie foto, gemaakt door Jeff Hofstede van www.pulsevisuals.nl) voor een workshop social media en afspraken gemaakt met Sportservice voor ondersteuning bij demonstraties.

https://www.kolfbond.nl/nieuws/hollands-kroonse-uitdaging/557

Deel het bericht:
"Ook de Kolfbond slaat zijn slag bij de HKU"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Expeditie Slootdorp

Zaterdag 20 juli houdt Slootdorps Belangen Expeditie Slootdorp. Dit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Iedereen kan

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven