Ondersteuning Corso Winkel krijgt aandacht op PeWi’s Nieuwspagina

12 juni 2023

https://www.pewinieuws.nl/225-uitgelicht/20993-een-prachtig-bedrag.html

Tijdens de eerder gehouden voorjaarsvergadering van het Bloemencorso in Winkel, mocht voorzitter Hageman al een mooie cheque ontvangen van de Rabobank.

Vrijdagavond tijdens de speciale Corso-Kriebelsavond kwam Edwin Wittink langs, hij is de manager van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Edwin kon aan de goed gevulde zaal vertellen dat hij een bedrag van ruim tweeduizend Euro mocht overhandigen aan het Bloemencorso in Winkel. Het bedrag zal worden gebruikt voor duidelijk zichtbare kleding voor de wagenbegeleiders tijdens de Corso-optocht op de vierde zondag in september en dit jaar valt dat op zondag 24 september.

Het restant van het bedrag zal worden gebruikt voor de PR-activiteiten, zodat uit nog meer regio’s in Nederland, bezoekers afreizen naar Winkel op de eerder genoemde vierde zondag in september.

Op de foto schudden Edwin Wittink van de Hollandse Kroonse Uitdaging en voorzitter Bas Hageman van het Bloemencorso in Winkel elkaar de hand.

Bron: pewinieuws.nl

Deel het bericht:
"Ondersteuning Corso Winkel krijgt aandacht op PeWi’s Nieuwspagina"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Expeditie Slootdorp

Zaterdag 20 juli houdt Slootdorps Belangen Expeditie Slootdorp. Dit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Iedereen kan

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven