Oilfield Rail & Road en Humanitas matchen

Oilfield Rail & Road bood via vraag en aanbod van de Hollands Kroonse Uitdaging drie kasten aan. Deze kunnen goed gebruikt worden door Humanitas Kop van Noord-Holland. Er was echter één probleem. Ze stonden in Zuidoostbeemster en moesten dus naar de Kop van Noord-Holland. Dat probleem werd echter ook weer snel opgelost. Oilfield Rail & Road-eigenaar Aarnoud Hoes woont namelijk in Hippolytushoef. Die nam ze gewoon even mee.

Op de foto staat Aarnoud met Daniek Peereboom van Humanitas tussen de kasten. Die worden gevuld met boeken van de VoorleesExpress. Weer een mooie match via de Uitdaging!

Heeft jouw vereniging of stichting ook een hulpvraag? Gaat het daarbij om kennis, kunde of materialen? Neem dan deel aan de Beursvloer Hollands Kroon 2022. Dit jaar op woensdag 30 maart in RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Daar kunnen matches gemaakt worden. Dit alles met gesloten beurs. Ook bedrijven met aanbod van kennis, kunde of materialen worden uitgenodigd om zich te melden. Mail voor meer informatie naar info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Scroll naar boven