Oeverse toerisme waaier kan voltooid worden

10 juni 2020

Het Toeristisch Waaier Project Den Oever heeft als doel de rijkdom aan toeristisch interessante activiteiten in en rond Den Oever in kaart te brengen en in een waaier te presenteren. De waaier gaat bestaan uit circa zeventig waaierbladen.
Door de informatie als waaier beschikbaar te stellen hoopt het project de schade die de bedrijven in en om Den Oever door Covid-19 ondervinden, te beperken. Het project is een deelproject van het Leaderproject Toerisme bij de Vis.

Dankzij het initiatief van de Hollands Kroonse Uitdaging, die bemiddelde bij de aanvraag voor een bijdrage uit het Microsoft C-19 Response Fund, kan het project voltooid worden.

De symbolische cheque werd ontvangen door Carlo Kater die voor zijn afstudeerstage aan het Friesland College in Leeuwarden aan het project verbonden is. Deze werd hem uitgereikt door Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging. U ziet de heren van links naar rechts op bijgaande foto.

Foto: Henk-Jan Wittink, Wieringernieuws.

Deel het bericht:
"Oeverse toerisme waaier kan voltooid worden"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven