De laatste uitdagende nieuwtjes

Lees je hieronder en op diverse social media

Nieuwsberichten

Nieuws

Ook weer goed terechtgekomen…

Bericht van Montessori Kindcentrum Oostzanerwerf op Facebook: Vandaag mocht meester Tom namens de Hollands Kroonse Uitdaging 50 exemplaren van het door Arthur Japin vertaalde werk De Jongen, de

Lees verder »
Nieuws

Boeken naar de VoorleesExpress

De Hollands Kroonse Uitdaging kreeg eind vorig jaar via de Nederlandse Uitdaging een prachtig aanbod. Een grote hoeveelheid boeken die de leesvaardigheid kunnen bevorderen. Deze donatie komt van

Lees verder »

Recente berichten via Social Media

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Reddingbootdag 2024 is dit jaar op 25 mei! Zet hem in uw agenda.

Ook in Den Oever staan de deuren weer voor u open.

Vermaak voor jong en oud. Ontmoet de mensen van ons station. Tevens zal er ook een special guest zijn die ons station bezoekt.

Bent u donateur of wordt u deze dag donateur dan kunt u meevaren op onze reddingboot 'Op Dreef'.
Let op! Per donateurskaart kunnen maximaal 2 bezoekers meevaren. Per tijdvak kan een tickets voor het varen gehaald worden.

Houdt komende weken goed onze kanalen op Facebook, Instagram en Linkedin goed in de gaten!

Zien we u ook?

#knrm #knrm1824 #savinglivesatsea #johannamargareta #knrmjohannamargareta #searchandrescue #vrijwilligers #lifeboat #lifeboatstation #sar #coastguard #volunteers #vrijwilligerswerk #hulpverlenersophetwater
... Meer bekijkenMinder bekijken

Vrijwilliger zijn geeft veel voldoening.

HIPPOLYTUSHOEF - In Hof van Wieringen en Ulkediep woont men in een buurtje. Een buurtje is een geclusterde woonvorm van meerdere appartementen rondom de buurtkamer en ontmoetingsruimte.
Door de stimulerende houding van de medewerkers zorgt voor een positieve sfeer in de leefomgeving, zodat de bewoners zich veilig en prettig voelen en ook mantelzorgers en vrijwilligers zich welkom voelen. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor deze bewoners. Zij vervullen een belangrijke rol, niet alleen vanwege de ondersteuning die zij de cliënten bieden, maar ook als brug naar de maatschappij. Daarnaast geeft vrijwilligers zijn ontzettend veel voldoening.

Vrijwilligers worden actief betrokken bij het welzijn van de cliënten. Er wordt besproken waar je bij wilt ondersteunen, hoe vaak en wanneer, zodat je je voor de cliënten kunt inzetten op een manier die oprecht bij je past. Vrijwilligers en zorgprofessionals werken samen en zijn nauw met elkaar verbonden. Hier hebben de bewoners profijt van.

Je kunt op verschillende manieren ondersteunen als vrijwilliger: Fietsen met bewoners op de duo-fiets, wandelen met bewoners, helpen bij diverse spelletjes (beweging, muziek en creatieve activiteiten), een maatje voor individuele aandacht, groenactiviteiten in de tuin, muzikanten voor muziek activiteiten, of assisteren op de verschillende buurtkamers met de maaltijden of de koffie .

Wanneer je je aanmeldt als vrijwilliger zal één van de regisseurs welzijn (Jeannette of Sieta) contact opnemen en een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken, passend bij je wensen, en je een indruk geven van de sfeer op de locatie. Jeannette.braaksma@wzgsamen.nl 06-30939861 - Sieta.spoelstra@wzgsamen.nl 06-50091909.
... Meer bekijkenMinder bekijken

Naast Reddingbootdag zijn wij komende zaterdag ook te vinden bij Vrijwilligersdag in Hippolytushoef georganiseerd door Hollands Kroon.

Heb je altijd een leuke vrijwillige functie willen bekleden en iets voor iemand anders en/of de gemeenschap willen betekenen, kom dan komende zaterdag naar het dorpshuis in Hippolytushoef en ontmoet daar onder andere een aantal leden van KNRM Den Oever en andere participanten.

Zie de website van van @hollandskroonseuitdaging voor meer informatie.

hollandskroonseuitdaging.nl/vrijwilligersdag-hippo/

Vrijwilligers maken het mogelijk! 💪
... Meer bekijkenMinder bekijken

🎉 Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! 🎉
Op zaterdag 25 mei is het zover: de vrijwilligersmarkt in het gezellige dorpshuis van Hippolytushoef! 🏡 Dompel je onder in een wereld van kansen en betrokkenheid, want deze markt staat bol van mogelijkheden om vrijwilligerswerk te ontdekken.

🤝 Verschillende organisaties en verenigingen zullen aanwezig zijn om je te laten zien wat zij te bieden hebben. Of je nu graag de handen uit de mouwen steekt voor een goed doel, of simpelweg wilt verkennen wat er zoal mogelijk is in de wereld van vrijwilligerswerk, deze markt is er voor jou!

ℹ️ In samenwerking met Wonen Plus Welzijn, Hollands Kroonse Uitdaging,
Dorpshuis Hippo en de DAS, belooft deze dag een inspirerende en informatieve ervaring te worden!

Dus, zet het in je agenda en nodig je vrienden en familie uit! We zien je graag op zaterdag 25 mei in het dorpshuis van Hippolytushoef. Samen maken we een verschil! 🌟 #Vrijwilligersmarkt #Hippolytushoef #Betrokkenheid #SamenSterk
... Meer bekijkenMinder bekijken

Delen wordt gewaardeerd!! ... Meer bekijkenMinder bekijken

Meer berichten laden...
Scroll naar boven