Nieuwjaarsborrel voor ondernemers in de Cultuurschuur

Wieringerwerf – Op vrijdag 5 januari 2024 ontmoeten ondernemers elkaar in De Cultuurschuur in Wieringerwerf. Van 16.00 tot 18.00 uur is de Theaterzaal het toneel voor ondernemers uit Hollands Kroon, die daar worden verwelkomd met een nieuwjaarsborrel en oliebollen. Je bent van harte welkom om er bij te zijn.

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren Patrick Paauw, Coen Carstens en Gerda Venema de Ondernemersborrel De Cultuurschuur. Hiermee bieden zij ondernemers uit de kop van Noord-Holland een gratis platform om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en zichzelf en hun bedrijf te promoten.

Op 5 januari biedt de organisatie minimaal drie ondernemers een podium om zichzelf te pitchen.

Er is een vraag-en-aanbod bord, waarop je kunt aangeven wat je te bieden hebt en waar je naar op zoek bent. Daarnaast is er de mogelijkheid je bedrijf te presenteren op de “business tafel” door middel van visitekaartjes, flyers of give-aways. De borrel en hapjes worden altijd gesponsord door bedrijven uit de regio. Deze bedrijven waren of zijn sponsor: Quivalent8, Viking Reclame, Coen Carstens, Welkom Bij de Buren, Trans4mate, Slagerij Poelsma en PSDE.

Wil je er bij zijn? Of heb je interesse om een keer van je laten horen als spreker, jezelf en je bedrijf zichtbaar(der) te maken en/of sponsor te worden? Neem dan contact op via ondernemersborrel@decultuurschuur.nl.

Scroll naar boven