Nasser el Jackson leert jeugd fijne kneepjes panna en freestyle

De Hollands Kroonse Uitdaging ondersteunt het onderstaande project van Team Sportservice. Er werd een incidentele subsidie voor aangevraagd en toegekend. Op de website van de Hollands Kroonse Uitdaging vind je informatie over de criteria en hoe je een dergelijke incidentele subsidie kunt aanvragen. Mocht het niet geheel duidelijk zijn dan helpt manager Edwin Wittink je graag. Hij is te bereiken via info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Bericht van Team Sportservice:

Nasser el Jackson leert jeugd fijne kneepjes panna en freestyle

Nasser el Jackson leert jeugd fijne kneepjes panna en freestyle

Hier wil je bij zijn! Dit mag je niet missen. Want niemand minder dan Nasser El Jackson komt naar de Panna Knock-Out Summerschool. De tweevoudig wereldkampioen groundmoves geeft donderdag 13 augustus unieke freestyle- en pannaworkshops. Deze sportieve activiteit is in het kader van de Gameday, die dit jaar voor het eerst in Wieringerwerf en Tuitjenhorn gehouden wordt.

Nasser el Jackson geeft verschillende workshops en natuurlijk laat de wereldkampioen zelf ook een spetterende demonstratie zien. Verder leer je pannamoves, functionele passeerbewegingen, freestyle moves en geeft hij tips en tricks. En na afloop krijg je uiteraard een officieel panna knock-outcertificaat mee naar huis.

Doe gratis mee

Omdat de dag mogelijk gemaakt wordt door Team Sportservice en de Hollands Kroonse Uitdaging is deze gratis voor de deelnemers. De workshops zijn op het basketbalveld van het RSG Wiringherlant aan de Dr. Tamsmalaan 1a in Wieringerwerf.

Vier workshops, twee leeftijdsgroepen

Er zijn twee leeftijdsgroepen

  • 7 tot en met 12 jaar (max 15 deelnemers)
  • 13 tot en met 18 jaar (max 15 deelnemers)

En vier workshops

  • 15.00 – 16.00 uur
  • 16.15 – 17.15 uur
  • 17.30 – 18.30 uur
  • 18.45 – 19.45 uur

Schrijf je snel in op de site van veiligsporten.nu:

Games, sport en techniek

Maar er is nog meer te doen tijdens Gameday. Zowel in Wieringerwerf als Tuitjenhorn kunnen kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 en jongeren uit de eerste twee klassen van het voortgezet onderwijs meedoen aan de gratis Sport Challenge. Ze nemen het tegen elkaar op in diverse sportieve duels. Denk aan Playfinity, Teqball, Subsoccer en voetvolley. Deze uitdagingen zijn in de oude Lidl aan de Terpstraat 13 in Wieringerwerf en in brede school De Hoge Akker aan de Dorpstraat 35 in Tuitjenhorn.

Allerlei sport en E-games

Voorts kun je nog tot en met 16 augustus van woensdag tot zondag terecht voor allerlei sport en E-games in Wieringerwerf. Er gelden meerdere tijdsloten waarvoor je je in kunt schrijven. Deelname kost 2 euro en aanmelden gaat via veiligsporten.nu. Er zijn maar 55 plaatsen vrij, dus een beetje haast is geboden.

Link naar Nasser el Jackson in de portfolio van Panna Knock Out: https://pannaknockout.com/portfolio-item/nasser-el-jackson-2/?lang=nl

Kijk vooral ook op de Instapgram https://www.instagram.com/nassereljackson/ . Meer dan 69500 volgers doen dat regelmatig en met reden!

NHD – Schager Courant 30-7-2020

 

Scroll naar boven