Molen De Hoop vanuit de lucht

29 april 2021

Bij de Hollands Kroonse Uitdaging kwam de hulpvraag van de Vereniging Wieringer Molens binnen of wij ze wilden helpen met het maken van beelden van de draaiende molen De Hoop in Den Oever tijdens Koningsdag. De molen was voor die gelegenheid namelijk mooi versierd en dat wilden de vrijwilligers graag laten zien en vastleggen.

Nu wil het geval dat matchgroeplid Justin de Weert sinds kort zijn vliegbrevet voor drones heeft gehaald. Dit in opdracht van één van zijn werkgevers, CI-Engineers. Dit bedrijf werkt onder andere mee aan de vernieuwing van de Afsluitdijk, en om dit en andere projecten vanuit de lucht goed in beeld te krijgen wordt nu gebruik gemaakt van beelden gemaakt met een drone. Natuurlijk lukt dat niet zonder een goede drone. Deze heeft CI-Engineers hiervoor aangeschaft.

Eric Doorman van CI-Engineers reageerde positief op de vraag van Justin of er ook beelden van de molen mee gemaakt mochten worden. Hij komt al sinds zijn jeugd op Wieringen en woont er inmiddels al weer vele jaren. Hij zet zich graag in voor de lokale gemeenschap. En zo was deze match snel gemaakt. Onder deze tekst zie je het filmpje, dat inmiddels door de Vereniging Wieringer Molens al gedeeld is in de sociale media.

Namens de Hollands Kroonse Uitdaging bedanken wij CI-Engineers voor het beschikbaar stellen van de apparatuur, zoals zij ons ook al hielpen met technische ondersteuning tijdens de Beursvloer Hollands Kroon. Meer informatie over het bedrijf vind je hier: ci-engineers.com.

UPDATE

Inmiddels is ook een tweede project vanuit de lucht gefilmd. Kijk daarvoor op deze link.

Eric Doorman en Justin de Weert

Deel het bericht:
"Molen De Hoop vanuit de lucht"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven