Mensen met een smalle beurs beleven een mooie middag

17 december 2023

Op vrijdag 15 december 2023 hield de Hollands Kroonse Uitdaging op de Veldzicht Hoeve in ‘t Veld Project XL – Voor smalle beurzen. Dit voor de doelgroep die rond het bijstandsniveau leeft. Het werd leuk en informatief uitje. Op een informatiemarkt kregen diverse maatschappelijke organisaties de ruimte om hun diensten onder de aandacht te brengen en zo mensen te helpen. Daarnaast was het vooral een leuke ontspannen middag met diverse activiteiten. Zo werd er onder andere een rondleiding gegeven door de Veldzicht Hoeve, op de smoothiefiets van Team Sportservice kon een gezonde smoothie bij elkaar worden getrapt en waren er bij Univé mooie prijzen te winnen. Tussendoor kon er iets gedronken worden en als afsluiting was er een heerlijke stamppotmaaltijd. Voor mensen zonder vervoer reed er een bus van Peer & Co, met opstapplaatsen in de hele gemeente Hollands Kroon. Na afloop ging iedere bezoeker met een goodiebag vol nuttige, lekkere en mooie dingen naar huis. De reacties van de bezoekers waren positief. De volwassenen gingen met nuttige kennis en tips naar huis en de kinderen hadden zich vermaakt. Het nuttige werd met het aangename verenigd.

Project XL Hollands Kroon werd georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging en ondersteund door het Univé Buurtfonds, Rotary Anna Paulowna, LTO Noord – Hollands Kroon, de Veldzicht Hoeve, Hollandse Uitjes, Peer & Co, Gemeente Hollands Kroon, Wonen Plus Welzijn, Team Sportservice Noordkop, Incluzio Hollands Kroon, Present Hollands Kroon, Univé Wieringerwerf – Schagen – Den Helder.

Calvin Vliegen van Regio Noordkop maakte het volgende verslag.

Foto’s van Project XL gemaakt door Sonja Berbee en Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging. Hierbij is rekening gehouden met de privacy, waardoor het slechts een beperkt beeld van deze mooie middag weergeeft.

Deel het bericht:
"Mensen met een smalle beurs beleven een mooie middag"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven