Meisjes Sint Janschool derde op NK Schoolhandbal

12 juni 2024

De meisjes van groep 7/8 van de Sint Janschool uit Breezand zijn Noord-Hollands kampioen geworden met schoolhandbal. Een prestatie van formaat, die voor het laatst 10 jaar geleden behaald werd. Op zaterdag 8 juni speelden zij mee om het Nationale kampioenschap op Sportcentrum Valkenhuizen, een onderdeel van Papendal in Arnhem. Daar werden zij knap derde. Bijgaand een verslag van een trotse ouder.

Tekst gaat door onder de foto’s.

Wat was het een fantastische dag. Om 7 uur vertrokken en om 21 uur met de bus weer “thuis” bij de Sint Janschool in Breezand. Een belevenis voor de meiden die mee speelden in het meisjes school handbal team maar ook voor alle supporters die mee konden.

De supporters hadden toeters, aanmoedigingsklappers en een grote toeter die bij elke doelpunt van de meisjes van Sint Jan af ging. De goaltoeter gonsde regelmatig door de wedstrijdhal net zoals het Sint Jan-aanmoedigingslied: Hutspot, Boerenkool, Sint Jan is de beste school! Deze Noordhollandse “boerse” invloed had positief effect.

Tijdens de lunch pauze werd door de ouders en bakkerij Alkemade een heerlijk gezonde lunch verzorgd.

De spannende laatste wedstrijd, met winst voor de Sint Jan meiden, zorgde ervoor dat de meiden op de derde plaats geëindigd zijn van heel Nederland! Brons voor de Sint Janschool. De meiden deden het hartstikke goed en straalden tijdens en na de wedstrijd.

Tijdens de terugreis was het een groot feest met veel gezellige liedjes die volop mee gezongen werden en een bingo die mede mogelijk gemaakt is door o.a. Sport 2000 Bart Langedijk en Ici Paris die hele mooie prijzen hadden gesponsord.

Namens iedereen van de Sint Janschool uit Breezand willen wij graag alle sponsoren bedanken; de Hollands Kroonse Uitdaging, Makelaardij Van Lierop, Expert Breezand, FX Huiberts, Koopman en Co, Bakkerij Alkemade, ICI Paris Den Helder, SR van de Sint Jan school en alle supporters die zijn meegegaan.

Wat een feest en wat een mooie herinnering! 

Foto’s aangeleverd door ouders.

Deel het bericht:
"Meisjes Sint Janschool derde op NK Schoolhandbal"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Expeditie Slootdorp

Zaterdag 20 juli houdt Slootdorps Belangen Expeditie Slootdorp. Dit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Iedereen kan

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven