Meerpeen Theater verzorgt muzikale bingo bij Het Groene Huijs

9 april 2023

Het Meerpeen Theater uit Wieringerwerf maakte via de Hollands Kroonse Uitdaging een match met Zorgboerderij Het Groene Huijs uit Slootdorp. Alexander en Dina Bügel kwamen langs om een muzikale bingo te verzorgen.

De bezoekers van de zorgboerderij werden na een paasbrunch verrast met een muzikaal feest der herkenning. Na een opwarmrondje Nederlandstalige muziek, lekker en vertrouwd meezingen en kijken of het nummer op de bingokaart stond. Daarna nog drie rondes met nummers in het Nederlands en Engels. Met tussendoor een gevuld eitje en een advocaatje met slagroom.

Als tegenprestatie van deze gezellige muziekbingo, hebben de bezoekers van Het Groene Huijs ‘s ochtends een heerlijke appeltaart gebakken voor deze aanbieders van deze match. Het was een erg geslaagde middag, de bezoekers genoten zichtbaar.

Foto’s aangeleverd door Het Groene Huijs.

Deel het bericht:
"Meerpeen Theater verzorgt muzikale bingo bij Het Groene Huijs"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven