Meerpeen Magazine valt op de mat in de Wieringermeer

30 oktober 2020

Enige tijd geleden werd Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging uitgenodigd door Alexander Bügel en Ton van Oers. Ze wilden sparren over hun idee om een mooi magazine in en over de Wieringermeer uit te brengen, het Meerpeen Magazine.

In het gesprek peilden zij of en hoe de Hollands Kroonse Uitdaging daar eventueel bij kon helpen. Omdat de rechtsvorm en het commerciële karakter van het magazine niet stroken met de criteria waaraan een aanvraag voor incidentele subsidie moet voldoen, lagen daar geen mogelijkheden.

Het werd desondanks toch een vruchtbaar gesprek. Want De Meerpeen heeft op haar beurt veel te bieden. De Meerpeen kan, middels het magazine en website, ruimte geven aan berichtgeving over het maatschappelijk leven in de Wieringermeer. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de adverteerders, het bedrijfsleven. Deze hulp van bedrijven aan stichtingen en het verenigingsleven is precies waar de Hollands Kroonse Uitdaging zich sterk voor maakt. Je zou met een beetje fantasie ieder bericht over het verenigingsleven in dit magazine als een match kunnen zien.

Aan het eind van het gesprek was de conclusie dat De Meerpeen middels advertentieverkoop het bestaansrecht moet verdienen. En gezien de eerste uitgave en de reacties daarop lijkt dat te gaan lukken.

De Hollands Kroonse Uitdaging weet De Meerpeen inmiddels goed te vinden. Verenigingsnieuws en overige nieuwswaardige berichten kunnen naar redactie@demeerpeen.nl gestuurd worden.

Zie hier de eerste uitgave van De Meerpeen online: https://www.demeerpeen.nl/meerpeen-magazine/

 

 

Deel het bericht:
"Meerpeen Magazine valt op de mat in de Wieringermeer"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven