Match Welkers Notarissen en Bobslee Team Post

17 mei 2023

Robin Post heeft afgelopen seizoen haar debuut mogen maken als piloot voor de Bob- en Sleebond Nederland. Deze uitstap, vanuit de atletiek, beviel Robin zo goed dat ze haar eigen officiële team is begonnen. Om dit allemaal netjes te regelen moest zij een stichting oprichten. Welkers Notarissen wilde haar daarbij helpen.

In maart had Robin daarvoor contact met Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij vroeg om hulp met het zoeken van een notaris om daarmee de stichting op te richten. Dit het liefst zo goedkoop mogelijk, daar er voor de op te richten stichting niet veel financiële middelen voorhanden waren. Jacqueline Wegink van Welkers Notarissen uit Wieringerwerf was direct enthousiast en wilde hier graag mee helpen. De kosten werden zo tot een minimum beperkt.

Op 17 mei 2023 was het officiële moment daar. Stichting Bobteam Post is een feit dankzij deze mooie en sportieve match. Op de foto bij dit artikel het moment van ondertekeken met links Robin en rechts Jacqueline.

Het doel van de stichting; Tijdens de olympische winterspelen van 2026 Nederland te laten juichen voor meer dan alleen schaatsen, te weten voor de bobsleesport! Robin werkt met haar team aan nationale trots, saamhorigheid en plezier wat de Nederlandse topsport kan geven aan de maatschappij.

Met weinig financiële steun traint dit team heel hard om het doel te verwezenlijken. Wilt u meer weten over Stichting Bobteam Post? Om bijvoorbeeld mogelijkheden rondom partnerschap te bespreken? Neem dan contact op via info@bobteampost.nl

Deel het bericht:
"Match Welkers Notarissen en Bobslee Team Post"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven