Match Uw Slager Piet Ottens en Dagbesteding Het Groene Huijs

28 oktober 2022

De Hollands Kroonse Uitdaging ontving het volgende bericht van Corina Groeneweg van Dagbesteding Het Groene Huijs. Op de Beursvloer Hollands Kroon maakte zij een match met Marcel Hoekstra van Uw Slager Piet Ottens.

Opmaak salade workshop

Het Groene Huijs had een match dankzij de Hollands Kroonse Uitdaging voor een workshop salade opmaken van slagerij Piet Ottens. Marcel Hoekstra kwam goed voorbereid op bezoek om er een waar festijn van te maken. Twee grote schalen werden eerst bedekt met heerlijke rundvlees salade, om vervolgens onder toeziend oog van de bezoekers van het Groene Huijs prachtig opgemaakt te worden. Daarna moesten ook de handen uit de mouwen worden gestoken om te helpen met het maken en snijden van de leuke en lekkere decoraties voor op de salade. Het resultaat zag er heerlijk uit! En uiteraard werd er even later ook getest of de salades net zo lekker smaakte, dan dat ze er uit zagen, We hebben er met z’n alle van gesmuld. Als tegenprestatie van deze lekker verzorgde workshop Was de deal een heerlijk zelfgemaakte appeltaart, die net vers uit de oven kwam. Kortom, het was een zeer geslaagde ochtend dankzij Marcel Hoekstra van slagerij Piet Ottens.

Foto’s aangeleverd door Het Groene Huijs.

Deel het bericht:
"Match Uw Slager Piet Ottens en Dagbesteding Het Groene Huijs"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Kapellehof met de bus naar Bloeiers

Bericht van Facebook: Kapellehof Busuitje naar bloeiers, bewoners hebben mooie bloemetjes uitgezocht. Bedankt Bloeiers voor de plantjes. Dankzij de Hollands

Scroll naar boven