Match Meedoen Hollands Kroon en Johanna’s Bos

Meedoen Hollands Kroon en Johanna’s Bos hebben een succesvolle match gemaakt. Deze match vond plaats op de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging, het jaarlijkse evenement waar lokale organisaties en bedrijven samenkomen en samenwerkingen aangaan.

Via de regeling Meedoen Hollands Kroon krijgen inwoners vanaf 4 jaar oud de mogelijkheid om deel te nemen aan sport- culturele- en onderwijsactiviteiten. De regeling is bedoeld voor personen/gezinnen met een laag inkomen. In dit kader heeft Johanna’s Bos haar locatietheatervoorstellingen aangemeld op de Meedoen-website. Hierdoor kunnen ook bewoners met een krappere beurs genieten van een fantastische middag of avond vol plezier.

De Hollands Kroonse Uitdaging is blij met deze match en met het stimuleren van inclusieve culturele ervaringen voor alle inwoners. We willen iedereen bedanken voor hun betrokkenheid en inzet om dit mogelijk te maken.

Wilt u meer informatie over, of bent u geïnteresseerd in deelname aan Meedoen Hollands Kroon? Bezoek dan de website meedoen.hollandskroon.nl.

Meer informatie over Johanna’s Bos: johannasbos.nl.

Scroll naar boven