Match Bloemendagen en Doet & Ontmoet Waarland

19 april 2024

De Doet & Ontmoet- groep van Wonen Plus Welzijn in Waarland (We letten niet op een kilometertje…) maakte op de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging een match met Bloemendagen Anna Paulowna. De groep kon bij de organisatie bloemen ophalen. Daarvan hebben ze gezamenlijk mozaïeken gemaakt. De mensen uit de groep hebben er enorm van genoten. Dat is goed te zien op bijgaande foto’s.

Foto’s aangeleverd door Wonen Plus Welzijn.

Bloemendagen 2024

De Bloemendagen zijn dit jaar van 20 tot en met 24 april. Kijk voor informatie op Bloemendagen.nl of op de speciaal ontwikkelde app. Deze is te downloaden op bloemendagen.nl/app.

Deze app is mede mogelijk gemaakt door een incidentele subsidie van de Gemeente Hollands Kroon via de Hollands Kroonse Uitdaging.

Deel het bericht:
"Match Bloemendagen en Doet & Ontmoet Waarland"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven