Manager Edwin op TV

Regio Noordkop TV brengt de komende weken een drieluik op televisie waarin op stap wordt gegaan met een drietal bijzondere ondernemers uit de regio. Achtereenvolgens komen Jasper Tolhuijs, Edwin Wittink en Dave Kleine voorbij.

De serie ‘Op stap’ neemt de ondernemers niet mee het uitgaansleven in, maar op een wandeling door een gebied dat met het werk van de ondernemer heeft te maken. Met wandelcoach Tolhuijs het bos in, met Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging, een wandeling langs de haven van Den Oever en met Kleine een rondleiding door de bierbrouwerij op Fort Westoever. In afleveringen van 25 minuten maakt de kijker kennis met deze ondernemers.

Met elk van de drie wordt gesproken over het persoonlijke en het zakelijke. Hoe zijn ze geworden wat ze nu zijn, wat houdt het werk nu precies in en hoe kijken ze naar de toekomst? De eerste aflevering van het drieluik wordt uitgezonden op zaterdag 12 september om 16.00, met herhalingen om 22.00 uur en op zondag om 11.00 en 17.00 uur. Aflevering 2 en 3 staan voor dezelfde tijden gedurende de twee opvolgende weekenden geprogrammeerd.

Regio Noordkop TV is te ontvangen via alle digitale aanbieders in de Noordkop. Online kijken is mogelijk via deze link.

Manager van de Hollands Kroonse Uitdaging Edwin Wittink en Ronald Boutkan van Regio Noordkop op de dijk bij de haven van Den Oever. Foto: Regio Noordkop

Scroll naar boven