Leraren Wiringherlant in de schaduw

Op hollandskroonseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod kwam een vraag binnen van Margot van der Welle, conciërge op RSG Wiringherlant. Of de Hollands Kroonse Uitdaging ook een grote horecaparasol wist. Dit voor de buitenruimte bij de school, voor als medewerkers en docenten in de pauze even buiten zitten. Deze hulpvraag werd gedeeld via de mediakanalen van de Uitdaging. Al heel snel kwam hier een reactie op van Bert de Haan van rental-parasol.nl uit Hippolytushoef. Hij wilde wel een gebruikte parasol schenken.

Rental Parasol is het scherpst geprijsde parasol-verhuurbedrijf van Nederland. De parasols zijn ideaal geschikt voor buitenevenementen. De parasols die zij verhuren zijn zowel zon- als regenwerend. Optioneel zijn er ook parasoltafels bij te huren. Grote kans dat je al eens onder een parasol van Rental Parasol gestaan hebt bij evenementen in onze regio of ver daarbuiten.

Omdat Rental Parasol de voorraad graag up to date houdt zijn er soms ook oudere parasols te koop. En ouder betekent in dit geval zeker niet oud en versleten. Zo ook dit mooie zwarte exemplaar die nu bij de scholengemeenschap in Wieringerwerf staat.

Voor Bert de parasol kon afleveren diende er eerst een goede fundering voor de parasolvoet gemaakt te worden. Deze werd gemaakt door Jan Kuut, de technische man van Wiringherlant. Op bijgaande foto’s zie je Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging, Jan Kuut van RSG Wiringherlant en Bert de Haan van Rental Parasol. Waarbij op foto twee de werking van de Rental Parasol goed tot uiting komt.

Foto’s: Jasmijn Stins

Scroll naar boven