Leerlingen Op de Elft op zoektocht met Detectiespecialist DJ Laan

17 oktober 2022

Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon werd een match gemaakt tussen Detectiespecialist DJ Laan en de basisscholen Henricus en De Kei, allen uit Hippolytushoef. De scholen zijn gevestigd in de nieuwe brede school Op De Elft.

Dirk Jan en Mathijs Laan hebben hiervoor een schoolpakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit twee delen. In het eerste deel krijgen de kinderen op een interactieve wijze uitleg over de geschiedenis en het gebruik van metaaldetectie. In het tweede gedeelte gaan ze naar buiten om met metaaldetectors te gaan zoeken. Dat zoeken bestaat uit twee delen. Het eerste deel is het Gouden Dukatenspel, daarna wordt er gezocht naar munten. En die lagen er opvallend veel op het Groene Hart in Hippolytushoef.

Deze interactieve lessen waren een proef. De leerlingen van groep 7 van de Henricus en De Kei de gelukkige proefkonijnen. Die ook nog eens naar huis gingen met een goedgevulde goodiebag van sponsor Minelab. Aan het enthousiasme van de leerlingen, leerkrachten en Dirk Jan en Mathijs te zien, kan deze match nog wel eens een blijvend karakter krijgen.

Deel het bericht:
"Leerlingen Op de Elft op zoektocht met Detectiespecialist DJ Laan"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven