Leefbaarheidsonderzoek Hippolytushoef gestart

7 juli 2023

De inwoners van Hippolytushoef hebben of krijgen eerdaags een brief op de deurmat. In deze brief wordt gevraagd om mee te denken over hoe hun dorp Hippolytushoef aantrekkelijk kan blijven om in te wonen. In de brief staat een code om via de website www.wonenpluswelzijn.nl een vragenlijst in te vullen. Dit kan ook via de QR code.

Als het niet digitaal lukt is de vragenlijst ook op te halen bij de dierenspeciaalzaak ’t Warme Nest en het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn in Parkzicht.

Het doel van het Leefbaarheidsonderzoek is inventariseren wat nodig is in Hippolytushoef. Het is belangrijk om te zorgen dat het dorp toekomstbestendig blijft voor zowel jong als oud. De vragenlijst gaat o.a. over onderwerpen veiligheid, welzijn, wonen en voorzieningen.

Uitkomsten worden gedeeld tijdens de bewonersavond op woensdagavond 11 oktober. En er is ook een speciale bijeenkomst voor jongeren om over de uitkomsten door te praten in café Arlette op vrijdagavond 13 oktober.

De partijen die dit Leefbaarheidsonderzoek hebben uitgezet zijn: betrokken inwoners uit Hippolytushoef, Gemeente Hollands Kroon, Incluzio, LSBO-HK, Team Sportservice, Hollands Kroonse Uitdaging en Wonen Plus Welzijn.

Voor vragen over het Leefbaarheidsonderzoek is kwartiermaker Marika de Jager te benaderen via mailadres m.dejager@wonenpluswelzijn.nl of telefonisch 0224-273140.

De digitale versie staat hier: https://wpw.survalyzer.eu/kfydufyuty?l=nl ,wachtwoord Hippo2023.

Deel het bericht:
"Leefbaarheidsonderzoek Hippolytushoef gestart"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven