Laptop voor Speeltuin Helderse Buurt

Voorzitter Björn Ham van Speeltuinvereniging Helderse Buurt deed via de website van de Hollands Kroonse Uitdaging de volgende aanvraag. Om het voor het secretariaat makkelijker te maken om privé en speeltuin uit elkaar te houden vroeg hij om een goede, eventueel gebruikte, laptop.

Kim Bakkum van onze partner ICT vanaf Morgen is ‘meelezer’ van deze aanvragen. Wat inhoudt dat zij, net als de matchgroepleden, de aanvragen voorbij ziet komen. Zij reageerde en gaf aan dit in het wekelijks overleg te zullen vragen. De social enterprise uit Alkmaar geeft namelijk een deel van de spullen die zij refurbishen weg aan goede doelen. Het antwoord was positief.

Zo kon Björn een zo goed als nieuwe laptop ophalen in Alkmaar. Op bijgaande foto staat de overhandiging. Natuurlijk werd hem in het kort verteld wat ICT vanaf Morgen allemaal doet. Deze informatie is vanzelfsprekend ook digitaal te verkrijgen. Op www.ictvanafmorgen.nl staat alles. Daar vind je ook de webshop, voor als je ook zo’n voordelige computer op de kop wilt tikken.

Nieuw is dat ICT vanaf Morgen ook repareert. Dit doen zij voor particulieren en bedrijven. Zie daarvoor www.ictvanafmorgen.nl/reparaties/.

 

Scroll naar boven