Laptop voor Cultuurhuis De Kolk

Cultuurhuis De Kolk in Lutjewinkel heeft de weg naar de Hollands Kroonse Uitdaging gevonden. En niet zonder succes. In het afgelopen jaar heeft de Uitdaging meerdere keren de verbinding weten te leggen waarmee het cultuurhuis, of de gebruikers hiervan, geholpen zijn.

Deze organisatie heeft het nut van de Hollands Kroonse Uitdaging dus proefondervindelijk ervaren. Niet zo gek dus dat zij ook actief deelnamen aan de Beursvloer Hollands Kroon. Dat leverde een mooie match op met één van de trouwste partners van de Uitdaging, de social enterprise ICT vanaf Morgen. Dit Alkmaarse bedrijf bood onder andere een gerefurbishde laptop aan. Op dit aanbod reageerde Linda Smit van het cultuurhuis, want zij kunnen een goede laptop wel gebruiken.

Op bijgaande foto is de overhandiging van de laptop door Kim Bakkum van ICT vanaf Morgen, aan Linda van Cultuurhuis De Kolk te zien.

Meer informatie over ICT vanaf Morgen staat op ictvanafmorgen.nl, Cultuurhuis De Kolk is te volgen op facebook.com/cultuurhuisdekolk/.

Scroll naar boven