Laptop voor Cultuurhuis De Kolk

11 maart 2021

Cultuurhuis De Kolk in Lutjewinkel heeft de weg naar de Hollands Kroonse Uitdaging gevonden. En niet zonder succes. In het afgelopen jaar heeft de Uitdaging meerdere keren de verbinding weten te leggen waarmee het cultuurhuis, of de gebruikers hiervan, geholpen zijn.

Deze organisatie heeft het nut van de Hollands Kroonse Uitdaging dus proefondervindelijk ervaren. Niet zo gek dus dat zij ook actief deelnamen aan de Beursvloer Hollands Kroon. Dat leverde een mooie match op met één van de trouwste partners van de Uitdaging, de social enterprise ICT vanaf Morgen. Dit Alkmaarse bedrijf bood onder andere een gerefurbishde laptop aan. Op dit aanbod reageerde Linda Smit van het cultuurhuis, want zij kunnen een goede laptop wel gebruiken.

Op bijgaande foto is de overhandiging van de laptop door Kim Bakkum van ICT vanaf Morgen, aan Linda van Cultuurhuis De Kolk te zien.

Meer informatie over ICT vanaf Morgen staat op ictvanafmorgen.nl, Cultuurhuis De Kolk is te volgen op facebook.com/cultuurhuisdekolk/.

Deel het bericht:
"Laptop voor Cultuurhuis De Kolk"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven