Landschapszorg Wieringen digitaal bij de tijd

Bij de Hollands Kroonse Uitdaging kwam van Landschapszorg Wieringen de vraag binnen of er ook hulp mogelijk was om de bestaande website te updaten. Manager Edwin Wittink ging hiermee aan de slag. De vraag werd uitgezet in de matchgroep. In deze groep zitten mensen met een groot netwerk, die dit willen aanwenden om hulp te bieden aan verenigingen en stichtingen. Er kwamen direct meerdere reacties. Eén daarvan was van Dennis Broersma. Hij werkt bij ICT vanaf Morgen en is in die hoedanigheid ‘meelezer’ van de vragen die bij de matchgroep binnen komen. Vandaar ook de vele hulp van dit bedrijf. Hij zag mogelijkheden. ICT vanaf Morgen was net bezig met een uitbreiding van de werkzaamheden. Daar behoorde het maken van websites bij. De vraag van Landschapszorg Wieringen werd zo een testproject.

De website werd door Patrick Benjamins volledig naar de eisen van deze tijd ingericht en kreeg koppelingen naar mail en sociale media. Tevens bedacht Patrick meerdere nieuwe logo’s voor de Wieringer organisatie. Sjoeke van der Meulen van Landschapszorg was verheugd met de geboden hulp. ‘Het is heel plezierig verlopen en ik heb de indruk dat zij zelf ook wat opgestoken hebben van deze vraag, en mogelijkheden voor andere dergelijke opdrachten zien. Het was uiterst plezierig en we zijn ICT vanaf Morgen heel erg dankbaar. De nieuwe logo’s moeten we nog even aan wennen, maar deze gaan we zeker ook gebruiken.’

Op bijgaande foto ziet u Sjoeke van der Meulen van Landschapszorg Wieringen en Patrick Benjamins van ICT vanaf Morgen. De symbolische cheque met de waarde van de hulp wordt hierop overhandigd. Als dank werd er een zak Wieringer Jodekoeken in Alkmaar achtergelaten.

De website van Landschapszorg Wieringen is te zien op www.landschapszorgwieringen.nl. Over ICT vanaf Morgen is alles te vinden op www.ictvanafmorgen.nl .

Scroll naar boven