Kunstveiling in De Cultuurschuur ten bate van ALStoppers.nu

30 september 2023

Op zondag 29 oktober 2023, van 14:00 tot 16:00 uur, vindt er een kunstveiling ten bate van ALStoppers.nu plaats in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.
De kunstwerken zijn op zaterdag 28 oktober van 13:00 tot 17:00 uur en op zondag vanaf 12:00 uur, voorafgaand aan de veiling, te zien.
De veilingmeester brengt vanaf 14:00 uur de kunstwerken onder de hamer. Welkers Notarissen ziet er op toe dat de veiling naar behoren verloopt.

Kunstwerken die ter veiling worden aangeboden worden regelmatig door organisator Janneke de Regt op Facebook gepubliceerd. Zie daarvoor facebook.com/events/1005086540707489.

Deze veiling komt voort uit de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging waar Janneke de Regt de contacten heeft gelegd tussen De Cultuurschuur, ALStoppers.nu en Jacqueline Wegink van Welkers Notarissen.

Deze Don Quichotte, gemaakt door Janneke de Regt gaat ook naar de kunstveiling op 29 oktober in de Cultuurschuur Wieringermeer.

Heeft u nog een kunstwerk dat u wel af wilt staan. Stuur dan een berichtje via de messenger van Facebook naar Janneke de Regt.

Bijdrage van Joke Hijlkema.

Deel het bericht:
"Kunstveiling in De Cultuurschuur ten bate van ALStoppers.nu"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven