Kringloopwinkel Twice sluit zich aan bij de Uitdaging

Kringloopwinkel Twice uit Hippolytushoef is lid geworden van de Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging. In de sociale onderneming van Bart Visser kan je tweedehands winkelen, maar ook neuzen in restpartijen. Daarnaast is het een plek met een sociaal maatschappelijke functie. Veel van de medewerkers hebben afstand tot arbeidsmarkt en ervaren bij Twice een zinvolle dagbesteding.

Twice maakte via de Hollands Kroonse Uitdaging al meerdere matches met verenigingen, stichtingen en maatschappelijke doelen. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst van de ingezamelde kleding naar goede doelen. Op dit moment is alstoppers.nu het goede doel dat hiermee wordt ondersteund. Een organisatie die de financiering van onderzoeken naar de oorzaak en behandeling van ALS tot doel heeft. Eén van de matches van Twice op de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Met het lidmaatschap van de Club van 100 helpt Twice de Hollands Kroonse Uitdaging in de ondersteuning van verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties. Wil jij met jouw bedrijf de Uitdaging ook helpen? Kijk dan op hollandskroonseuitdaging.nl/sponsormogelijkheden.

Facebookpagina van Kringloopwinkel Twice: facebook.com/KringloopwinkelTwice

Lees hier een artikel over Kringloopwinkel Twice in De Meerpeen: demeerpeen.nl

Ook in het Noordhollands Dagblad was er aandacht voor Twice: noordhollandsdagblad.nl

Bart en Danny van Twice matchten op de Beursvloer Hollands Kroon met Anja en Carolien van Het Boetje van Present/Wonen Plus Welzijn. Fotografie Kenneth Stamp.

Hand op de match tussen Geert van Stichting Sporthal Wieringen en Bart van Kringloopwinkel Twice. Fotografie Kenneth Stamp.

Club van 100
Scroll naar boven