Komende weken nog vier online activiteiten voor jongeren in Hollands Kroon

25 juli 2022

Tijdens de zomervakantie organiseert Stichting Epic Youth diverse online activiteiten in de Gemeente Hollands Kroon, speciaal voor jongeren van 10 tot 23 jaar oud. Het zomerprogramma staat in het teken van beweging en gezondheid en wordt mede door de jongeren zelf georganiseerd.

Deelnemers kunnen mooie prijzen winnen, waaronder een gloednieuwe PS5. De kans op prijzen wordt groter naarmate zij aan meer activiteiten deelnemen. Alle activiteiten worden live uitgezonden via het kanaal van Epic Youth: epicyouth.nl/live en worden voorzien van commentaar. Naast deelname aan de activiteiten, worden jongeren zelf verantwoordelijk gemaakt en ondersteunt in de organisatie en uitvoering van de diverse activiteiten. Zoals promotionele activiteiten voor de activiteiten, het verwerken van de inschrijvingen, het opstellen van draaiboeken, het opzetten en beheren van de technische infrastructuur, het presenteren en becommentariëren van de activiteiten, het beheren van de streams, het beheren van chats en de prijsuitreiking.

Voor de komende weken staan de volgende activiteiten nog op het programma:
• Fitness workshop op woensdag 27 juli
• Yoga workshop op vrijdag 29 juli
• Straatvoetbal workshop woensdag 3 augustus
• EHBO workshop vrijdag 5 augustus

Inschrijven voor alle activiteiten is gratis en kan via epicyouth.nl. Daar vind je ook alle actuele informatie over de dagen.
Alle activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de Hollandse Kroonse Uitdaging.

Deel het bericht:
"Komende weken nog vier online activiteiten voor jongeren in Hollands Kroon"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Kapellehof met de bus naar Bloeiers

Bericht van Facebook: Kapellehof Busuitje naar bloeiers, bewoners hebben mooie bloemetjes uitgezocht. Bedankt Bloeiers voor de plantjes. Dankzij de Hollands

Scroll naar boven