Kinderdorp Niedorp 2023

7 augustus 2023

Een bedankje namens het Kinderdorp Niedorp

Kinderdorp Niedorp 2023 zit erop, we hebben fantastische dagen gehad! Ondanks de regen op donderdag waren er 200 blije kinderen, die 3 dagen lang hebben geknutseld, getimmerd en gedanst. Het was enorm geslaagd, mede dankzij de mooie bijdrage van het Iedereen kan meedoen-fonds!

Iedereen kan meedoen-fonds

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om mee te kunnen doen met Kinderdorp Niedorp, bijvoorbeeld door financiële omstandigheden.

Dit jaar hebben we een aanvraag gedaan voor een bijdrage uit het Iedereen kan meedoen-fonds van de Hollands Kroonse Uitdaging en Microsoft. Met deze bijdrage kunnen we ervoor zorgen dat Kinderdorp Niedorp voor iedereen betaalbaar blijft én iedereen kan meedoen!

Kinderdorp Niedorp op PeWi’s Nieuwspagina

Veel aandacht voor het Kinderdorp Niedorp op PeWi’s Nieuwspagina. Zie een artikel en de foto’s hieronder, of zoek op de website.

pewinieuws.nl/nieuws-categorie/even/21269-iedereen-kan-meedoen-fonds.html

Sponsoren Kinderdorp Niedorp

Sponsoren

Deel het bericht:
"Kinderdorp Niedorp 2023"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven