‘Juridische match’ ATJ Owls en Lions Wieringermeer e.o.

14 februari 2020

Op de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging werd een match gemaakt tussen ATJ Owls en Lions Wieringermeer e.o.. Inmiddels heeft Brigitte Furnemont van ATJ Owls via de Lions juridisch advies gekregen en kan zij in de toekomst een juiste keuze maken. Ook voor dit soort vragen kunt u dus terecht bij de Hollands Kroonse Uitdaging.

Bericht van www.atj-owls.nl :

Hollands Kroonse uitdaging / Beursvloer 2019
23/11/2019
Donderdag 20 november ben ik met Ahyoka naar de Hollands Kroonse Uitdaging geweest in de Cultuurschuur Wieringermeer. Daar werd de tweede beursvloer gehouden. Als eerste wil ik mijn complimenten geven aan de organisatie want het was tot in de puntjes verzorgd!
Aangezien ik nog met veel vragen zit over het wel of niet worden van een stichting heb ik de stap gezet naar de beursvloer.
Dankzij Edwin Wittink ben ik gematched aan member Herman van de Lions Wieringermeer e.o.
Binnenkort zullen we hiervoor een afspraak maken en gaan we om de tafel zitten om te kijken wat het beste is voor ATJ Owls.
Aangezien de beursvloer met een gesloten beurs gaat zal ik met liefde een tegenprestatie aangaan.
Wat dit zal worden zullen we dan ook gaan meenemen.

Op de foto’s van Pulse Visuals ziet u Herman Heijnen van Lions Wieringermeer e.o. en Brigitte Furnemont van ATJ-Owls. De uil op de eerste foto is Ahyoka.

Deel het bericht:
"‘Juridische match’ ATJ Owls en Lions Wieringermeer e.o."
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Expeditie Slootdorp

Zaterdag 20 juli houdt Slootdorps Belangen Expeditie Slootdorp. Dit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Iedereen kan

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven