Jubilerende klaverjasvereniging op bezoek bij Bloeiers

4 mei 2023

Klaverjasvereniging Niet Zonder Strijd uit Middenmeer bestaat 65 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon kwamen vertegenwoordigers van de vereniging in contact met matchgroeplid Afke Schrale. En hoewel het principe van de beursvloer het handelen met gesloten beurs is, kon zij het toch niet laten om de jubilerende vereniging met een geldelijke bijdrage te helpen. Mede hierdoor kan het jubileum gevierd worden. Een grote delegatie klaverjassers kwam deze ophalen bij Bloeiers, het bedrijf van Afke.

Bloeiers is een kwekerij in Slootdorp (Wieringermeer) waar eenjarige zomerbloeiers, kruiden, vaste planten en grote hangpotten geteeld worden en in de zomer en het najaar bijzondere siervruchten, decoratieve groenten, viooltjes en vaste planten. Bij Bloeiers koopt u de producten direct vanuit de kwekerij. De kassen hebben een oppervlakte van 9600 m2. Daarnaast hebben ze een buitenafdeling met tafels vol bijzondere eenjarigen en vaste planten. Ga gerust eens kijken in bij Bloeiers en verbaas u over de keuze. Klik hier voor de website.

Deel het bericht:
"Jubilerende klaverjasvereniging op bezoek bij Bloeiers"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven