Jongerenwerk LINK en gemeente Hollands Kroon organiseren activiteiten voor jongeren tijdens de kerstvakantie

24 december 2021

Door de nieuwe coronamaatregelen is Nederland grotendeels op slot. Jongerenwerk LINK heeft in samenwerking met gemeente Hollands Kroon een leuk programma met (online-) activiteiten voor jongeren bedacht tijdens de kerstvakantie.
Ga de strijd aan en maak kans op leuke prijzen!
Op 28 december is er een online Fortnite toernooi. De host van ECV esports staat klaar om jou te helpen met tips en tricks. De top 3 wint leuke prijzen. Is Fortnite niets voor jou? Op andere dagen staan ook Among us, Rocket League en FIFA op de agenda. Alle toernooien worden gehost door esporters van ECV esports….. Wie weet wordt je talent gespot!
Gezelligheid met vrienden en familie
Na 2 ontzettend gezellige edities barst op 29 december de strijd weer los tijdens een nieuwe online Family Pub Quiz Hollands Kroon. Deze pubquiz is voor het hele gezin. Er zijn weer leuke prijzen te winnen waaronder een heerlijke high tea thuisbezorgd voor het hele gezin. Houd je van raadsels oplossen? Doe dan mee met de online Escaperoom.
Fotocompetitie
We zijn tegenwoordig dagelijks bezig met fotografie. Denk aan Het Perfecte Plaatje, Snapchat en Instagram. Om iedereen die van fotografie houdt uit te dagen, start LINK in de kerstvakantie met een spannende Fotowedstrijd. Vier weken lang komen er allerlei foto-opdrachten. Deze worden vervolgens
beoordeeld door een jury. Iedere week wordt een winnaar bekend gemaakt die een leuke prijs wint. De grote winnaar aan het einde van de vier weken wint een fotoworkshop met een fotograaf!
Informatie en aanmelden
Voor meer informatie over de activiteiten en aanmelden, ga naar www.viralspot.nl. Heb je vragen over het programma? Neem dan contact op met Katy Taylor van LINK Jongerenwerk via katy@linkprojecten.nl.

Deel het bericht:
"Jongerenwerk LINK en gemeente Hollands Kroon organiseren activiteiten voor jongeren tijdens de kerstvakantie"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven