Jongeren aan de slag op vrijwilligersdag van Stichting Present

Op maandag 16 oktober 2023 houdt Stichting Present Hollands Kroon een vrijwilligersdag met jongeren. Zij zijn hiervoor op zoek naar locaties die mooie klussen of activiteiten hebben voor een groep vrijwilligers. Dit kan van alles zijn; sociale activiteiten zoals dagbesteding, maar ook praktische klussen zoals tuinieren, schilderen of opruimen.

Ze willen jongeren de mogelijkheid bieden in contact te komen met mensen vanuit een andere achtergrond. Het doel is om op deze manier hun maatschappelijke betrokkenheid te stimuleren. Laten zien wat er speelt binnen de gemeente en laten ervaren dat hun bijdrage ertoe doet.

Het is de bedoeling dat de locaties op fietsafstand zijn van Wieringerwerf. De scholieren zijn 13 tot 15 jaar oud en de hele dag, of dagdeel, beschikbaar tussen 08:00-16:00u en zullen in groepen van 6-8 personen op pad gaan.

Weet jij een leuke activiteit of klus waarbij deze jongeren jou kunnen helpen? Stuur dan een e-mail naar dominique.groen@presenthollandskroon.nl of info@hollandskroonseuitdaging.nl.

 

Scroll naar boven